Letar du efter ett företag som kan hjälpa dig att byta handfat? Vi på Rörkåren hjälper dig gärna med byte av handfat.

De allra flesta som renoverar sitt badrum nu för tiden passar i och med detta på att byta handfat och andra sanitetsporslin. Oavsett vilken typ av handfat du önskar att byta till så kan vi hjälpa dig att montera det. Vi kan även hjälpa dig att installera hela badrum.

Rörkåren har många års erfarenhet av branschen och alla våra auktoriserade rörmokare erbjuder prisvärd och professionell hjälp över hela Stockholm. Genom åren har vi hjälpt till att byta handfat i både hyresrätt och bostadsrätt.

Ta hjälp av en VVS-expert 

Om du bestämt dig för att byta handfat så rekommenderar vi alltid att man tar hjälp av en auktoriserad rörmokare. De flesta tror att det är enkelt att byta ut fatet, men i och med att det involverar vatten, ledningar och rör är det lätt hänt att det blir fel. När du vill byta handfat inkluderar detta ett par kritiska steg såsom att ta bort handfat, stänga av vatten och montera vattenlås.

byte av handfat

Välj istället att anlita oss på Rörkåren så vet du att både byte och montering av ditt handfat sker på ett professionellt sätt. Vi är auktoriserade hos Säker Vatten och VVS-företagen. Utöver detta har alla våra anställda Branschlegitimation och är utbildade inom sitt kompetensområde, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Byta handfat kostnad

Många som vill byta handfat tvekar på att anställa en auktoriserad rörmokare eftersom de tror att det kostar väldigt mycket. Något som inte nödvändigtvis stämmer eftersom du tack vare ROT-avdrag har möjlighet att dra av 30% av kostnaden. Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt prisförslag.

Kontakta oss

Vi har många fina referenser att visa upp och erbjuder alltid en gratis offert. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du funderar på att byta handfat eller utföra andra VVS-arbeten.

Fyll enkelt i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 08 – 549 000 96.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]