Har du sökt efter en auktoriserad rörmokare som kan hjälpa dig att byta toalettstol? Då har du hittat till rätt företag. Vi på Rörkåren har många års erfarenhet i branschen och genom åren har vi bytt och monterat wc-stolar i både bostadsrätt och hyresrätt.

Rörkåren har sin bas i Hägersten i södra Stockholm men utför arbeten över hela Stockholms län. Utöver detta är vi auktoriserade och medlem i branschorganisationer, vilket säkerställer att vi innehar rätt kompetens och gör det tryggt för dig som kund.

Installerat och klart toalett

När du väljer att anlita oss på Rörkåren så vill vi göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund. Därför ser vi till att allt är installerat och klart och att din gamla toalettstol är utbytt till en modernare. Du slipper därför göra allt arbete som att undersöka rördragningen, eventuellt dolda vattenledningar, mäta rördimensionen innanför föravstängningskranen och andra uppgifter som annars krävs om du skulle bytt stolen själv.

Vi har dessutom möjlighet att hjälpa dig med installationer av hela badrum. Tveka inte på att höra av dig för en kostnadsfri offert.

Byta toalettstol kostnad

Många tror att det kostar en förmögenhet att byta toalettstol. Så behöver det dock inte vara om du anlitar oss på Rörkåren. Våra tidigare kunder säger själva att vi erbjuder både effektiv och prisvärd hjälp. Dessutom har du tack vare ROT-avdrag möjlighet att dra av 30%  av kostnaden för arbetet.

byta toalettstol
Rörkåren hjälper dig att byta toalettstol.

Om Rörkåren

Rörkåren AB är ett rörinstallationsföretag som specialiserat sig på de allra flesta VVS-installationer oavsett storlek. Vi hjälper både privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vår verksamhet har sin bas i södra Stockholm men vi utför arbeten över hela Stockholms län. Några av de områden vi är verksamma inom är Hägersten, Älvsjö, Värmdö, Östermalm och Kungsholmen.

Kontakta oss

Har du några funderingar, önskar du en offert eller har du redan bestämt dig för att byta toalettstol? Hör av dig till oss redan idag.

Kontakta oss enkelt via vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 08 – 549 000 96.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]