Har du sökt efter en rörmokare som kan hjälpa dig att byta blandare? Då har du kommit helt rätt. Vi på Rörkåren är auktoriserade rörmokare med många års erfarenhet i branschen och ännu fler nöjda kunder. Genom åren har vi hjälpt hundratals kunder över hela Stockholms län att byta blandare.

byta blandare
Kontakta oss när du behöver byta blandare.

Vi på Rörkåren är självklart auktoriserade hos Säker Vatten och VVS-företagen. Alla våra anställda har också Branschlegitimation och är utbildade i sitt område, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Dags att byta köksblandare?

Det finns en mängd olika blandare och vi på Rörkåren kan självklart hjälpa till att byta dem alla. Något som blivit väldigt populärt under de senaste åren är dock att folk byter ut sin gamla vattenkran mot en köksblandare.

När du väljer att anlita oss så vill vi göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund. I vår tjänst byte av blandare ingår det därför:

– Borttagning av nuvarande blandare.

– Montering av ny blandare.

– Anslutning av ny blandare till befintligt vatten.

Ring oss gärna på 08 – 549 000 96 ifall du har några frågor eller önskar att vi byter ut din blandare.

Byta köksblandare kostnad

Många av våra kunder tror till en början att det kostar väldigt mycket att byta köksblandare och andra blandare. Detta behöver dock inte vara fallet. Tack vare ROT-avdraget har du nämligen möjlighet att dra av 30% av arbetskostnaden. Bra va?

Våra kunder uttrycker själva att vi utför effektiva, säkra och prisvärda byten av köksblandare, men även andra VVS-arbeten.

Om Rörkåren

Rörkåren är ett rörinstallationsföretag med bas i Hägersten i Stockholm. Vi utför dock arbeten över hela Stockholms län och hjälper såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar med små och stora arbeten. Några av de områden som vi utför arbeten i är Hägersten, Älvsjö, Södermalm och Värmdö.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss ifall du har några frågor, vill ha en offert eller önskar akut hjälp.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 08 – 549 000 96, vi ser fram emot ditt samtal!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]